Обрати сторінку

20 лютого в Україні відзначають День Героїв Небесної Сотні. В цей день ми вшановуємо пам’ять тих, хто в мирному житті були звичайними людьми – науковцями, програмістами, митцями, студентами, вчителями, підприємцями… Але саме завдяки цим Героям Майдану було змінено перебіг історії нашої держави під час Революції Гідності.

15 лютого 2021 року ліцеїсти доєдналися до мистецької акції “Ніщо не зупинить ідею свободи”, яка відбулася в рамках патріотичного фестивалю імені Героя України Максима Шимка.

Тематичні відеоесе, створені учасниками акції, були розміщені ними на офіційних сторінках у соціальних мережах під хештегом #Шимкофест2021.

17 лютого під час проведення мистецької акції “Серцем до Подвигу доторкнись”, що відбулася в режимі онлайн, учні нашого закладу працювали над створенням тематичних малюнків та ілюстрацій. Творчі роботи учнів були презентовані на виставці.

{joomplucat:343 limit=2}

Ми схиляємо голови на знак пошани та вдячності перед усіма Героями, які продовжують боротися за нашу країну та захищати її від загроз ціною власного життя.

Share This