Обрати сторінку

15 травня 2019 року в міському палаці мистецтв “Зоря” відбулося традиційне свято гімназії.

Захід розпочався виступом хору вчителів та привітанням директора ФМГ № 17 Нестюк Валентини Михайлівни.

На сцену для вшанування запрошувались призери Всеукраїнських предметних олімпіад, які в цьому навчальному році вибороли 149 призових місць на міському та 93 на обласному етапах, і вчителі, що їх підготували.

Окремо слова вітання лунали для 4 учнів, які на IV етапі вибороли дипломи ІІІ ступенів із математики, фізики, англійської мови, та їх учителів.

Порадували присутніх виступи команд КВН учнів “Brodway” та молодих вчителів гімназії “УчительКО”.

3 команди гімназистів різних вікових категорій було нагороджено грамотами та медалями за підсумками відкритого міського кубку інтелектуальних ігр “Що? Де? Коли?”.

Офіційні моменти переплітались із виступами художньої самодіяльності (дитячий ансамбль “Степ-компанія” міського палацу мистецтв “Зоря”, хор гімназії та вокальний ансамбль старших класів під керівництвом Воскобойник Івети Ізеївни, інструментальний ансамбль під керівництвом Граба Олександра Сергійовича, хореографічні та вокальні номери).

На сцену були запрошені учні 11-А та 11-Б класів, а також їх класні керівники – Коломієць Тетяна Анатоліївна та Килимник Леонід Якович. Одинадцятикласники продемонстрували фільми з яскравими моментами шкільного життя та подарували всім присутнім пісню, а також отримали солодкі подарунки від Ради гімназистів.

{joomplucat:248 limit=18|columns=3}

Share This