Обрати сторінку

6 листопада 2020 року в гімназії відбулося традиційне свято – урочиста посвята першокласників у гімназисти. 2020 рік для нашого закладу – ювілейний (школі № 17 виповнюється 75 років від дня заснування). Саме тому першокласники з особливою старанністю готувалися до свята.

Із самого ранку учнів 1-А, 1-Б та 1-В класів по черзі запрошували до актової зали під звуки “Вальсу сімнадцятої”. На жаль, через епідеміологічну ситуацію батьки першокласників не були присутніми на заході, де працювали лише запрошені фотографи та відеооператори.

На початку свята діти згадували історію створення школи та разом із учителями виконували Гімн гімназії. Після цього кожна команда отримувала завдання та відправлялася до однієї з чотирьох станцій, де на них чекали вожаті-старшокласники.

Першокласники здавали тематичні іспити: “Наша країна”, “Моя родина”, “Рідна школа”, “Правила дружби”, “Країна загадок”, “Я – пішохід”, “Поводимося гідно”, “Увага! Небезпечний вірус!”. Відмінне складання всіх завдань засвідчував колаж із картинок-відповідей, який мали скласти учасники команди.

Урочисту присягу гімназиста діти проголошували разом із Магістром Наук, роль якого виконували старшокласники гімназії – неодноразові переможці предметних олімпіад різних рівнів.

Шкільне свято завершилось веселою дитячою піснею у виконанні “новоспечених” маленьких гімназистів.

{joomplucat:323 limit=24|columns=3}

Share This