Обрати сторінку

21 лютого 2019 року кафедра вчителів початкової школи гімназії провела педагогічну майстерню на тему “Розв’язування завдань нестандартного змісту” для вчителів початкових класів категорії “спеціаліст” міста Вінниці.

Із вступним словом виступили заступник директора з навчально-виховної роботи школи І ступеня ФМГ № 17 Васкевич О.В. та методист із навчальних дисциплін міського методичного кабінету Зима Л.Т.

У рамках заходу працювали 3 робочі осередки, в яких молоді педагоги мали змогу познайомитись із певними типами задач та методами їх розв’язування.

Вчителі початкових класів Совко Н.М., Лиса О.В, Мироненко Т.Л. та Рибак Н.С. представили задачі на зважування, хибні та істинні судження, а також задачі, пов’язані з поняттям “частина”.

Задачі на переливання, розв’язування задач методом графів та задачі з множинами презентували Крутенюк Л.А., Боголюбова М.М., Матющенко О.І. та Васкевич О.В.

У третьому осередку ділися досвідом Головащенко Ю.В, Соловей Л.А., Головко Н.Д., Дідух В.В., Власюк А.С. та Чайка В.В., які розповіли про логічну мозаїку, метод вилучення та логічні задачі геометричного змісту.

Завершила роботу педагогічної майстерні заступник із наукової та виховної роботи Гончарук Л.В., повідомивши про організацію та проведення олімпіади з математики для учнів початкової школи.

{joomplucat:213 limit=18|columns=3}

Share This