Обрати сторінку

Із 11 по 13 вересня 2020 року у Вінниці традиційно відбудуться заходи з нагоди відзначення Дня міста. У зв’язку зі складною епідеміологічною ситуацією передбачено онлайн-формат святкових заходів.

Запрошуємо гімназистів долучитись до відеочеленджів та онлайн-вікторини.

1. Відеочеленджі “Дарую Вінниці!” та “Рідна Вінниця”

#ДаруюВінниці

Дарувати подарунки набагато приємніше, ніж їх отримувати!

Усі, хто бажає привітати Вінницю та вінничан, можуть надіслати свої подарунки у вигляді листівки, відеозвернення, пісні, танцю, а можливо й “доброї справи” на користь місту!

Ми вітаємо будь-які креативні, прогресивні та творчі ідеї! Розміщуйте свої привітання Іменинниці у мережі Facebook з хештегом  #ДаруюВінниці!

#РіднаВінниця!

Вінниця – найкомфортніше місто в Україні! У ньому стільки мальовничих, рідних серцю куточків! Усі, хто всім серцем закоханий у Вінницю, хто саме тут знаходить свій “дзен”, заряджається та відпочиває, творить та надихається – цей челендж для вас! Обирайте улюблену локацію міста, фотографуйтесь та завантажуйте фото у мережу Facebook з хештегом #РіднаВінниця!

2. Онлайн-вікторина “Pro місто”

Запрошуємо усіх охочих взяти участь в онлайн-вікторині «Pro місто» та перевірити свої знання про рідне місто. Для участі необхідно перейти за посиланням ТУТ.

#Деньміста2020

#Vinсultureсode

QR-код, за яким можна перейти на сторінку онлайн-вікторини “Pro місто”

Share This