Обрати сторінку

Вітаймо, друзі, день осінній цей,

Карбуймо в пам’яті цю славну днину,

Бо 19-го листопада, саме в цю  хвилину,

Святкує наша школа ювілей!

19 листопада 2020 року наша школа святкує ювілей – 75-й рік від дня створення. У 1990 році закладу було надано статус гімназії фізико-математичного профілю, якій сьогодні виповнюється 30 років.

За вагомий внесок у справу навчання та виховання підростаючого покоління, високу професійну майстерність, сумлінну наполегливу працю та з нагоди 75-річчя від заснування закладу виконавчий комітет Вінницької міської ради нагородив колектив ФМГ № 17 та директора Нестюк Валентину Михайлівну почесною грамотою.

Педагоги, учні та їх батьки ретельно готувалися до святкової події. Усі поверхи гімназії були прикрашені дитячими малюнками, повітряними кульками та тематичними фотозонами.

Педагогів гімназії, учнів та батьків привітала директор школи Валентина Михайлівна Нестюк.

Рада гімназистів та черговий клас взяли участь у проведенні класних годин “Сімнадцятій – 75!”. Разом з учителями діти переглянули святкові відеопривітання від учнівських колективів.

“Шануємо минуле, прямуємо в майбутнє!” – під таким девізом пройшов гімназійний урок у другокласників. Разом з учителями діти перегорнули сторінки історії школи та взяли участь у написанні  листівки “День народження гімназії” для створення капсули часу. Пройдуть роки, і дорослим гімназистам, які сьогодні навчаються лише у другому класі, цікаво буде отримати свій лист, написаний дитячою рукою у цей святковий день.

З Днем народження, Гімназіє! Довгих років тобі процвітання та шани від учителів, учнів, випускників!

{joomplucat:326 limit=18|columns=3}

Share This